Ga voor GOUD!!

Start nu met jouw creatie van de mindset van een topsport-ouder
9

Ik weet niet wat ik als ouder kan doen om mijn, door sport gedreven kind optimaal te begeleiden.

Je bevindt je op de topsportsnelweg, maar hoe ga je als ouder hier nou eigenlijk mee om? Wat zijn de do’s en don’ts als je kind door sport gedreven wordt? Wat kan je doen om je kind hierin optimaal te begeleiden?

9

Het lukt me niet meer om daarnaast ieder gezinslid de tijd en aandacht te geven waar hij/zij recht op heeft

Je wordt meegezogen in de topsportambities van je kind, maar merkt dat het daardoor ook lastig is om jouw aandacht te verdelen over de andere gezinsleden. Je wilt er zo graag voor zorgen dat niemand zich ‘achtergesteld’ voelt.

9

Het eerste waarop ik inlever, is tijd en ruimte voor mezelf.

Als ouder houdt je meerdere ballen in de lucht. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf, maar weet niet hoe je dat even tussendoor regelt. Er is zoveel waarvoor je verantwoordelijk bent. Het eerste waar in gesneden wordt, is tijd voor jezelf.

JIJ kan je topsportgezin het beste begeleiden!

Je kind heeft talent en gaat de snelweg van topsport op. Met een sneltreinvaart ga jij als ouder samen met je gezin mee in dit proces.

Om je kind hierin te faciliteren zie je wat er nodig is en zeker ook wat jouw rol als ouder is in dit proces. Het lukt jou om je topsportende kind én je gezin hierin optimaal te begeleiden. En ook jijzelf hebt hierin jouw plek gevonden, waarvoor je voldoende tijd en ruimte hebt vrijgemaakt.

Je bent gaan kijken en anticiperen als een echte topsportouder!

“Creëer de mindset van een topsportouder en ontwikkel dé manier om je door topsport gedreven kind en gezin het beste te begeleiden!”

Door eigen ervaring weet ik wat er nodig is

Vanuit mijn eigen ervaringen als talentvolle sporter, maar ook als gezinslid van een topsportgezin, weet ik als geen ander

  • Hoe het er aan toe kan gaan in een topsportgezin.
  • Hoe het voelt wanneer alles is afgestemd op de sport.
  • Wat je ervaart als je zelf niet de topsporter bent.
  • Wat er nodig is om een topsportkind te begeleiden.
  • Waar de behoeften binnen het gezin liggen.
  • Hoe belangrijk jij als ouder bent in dit proces.

Daarnaast ben ik expert in het in kaart brengen van groepsdynamieken, waarbij ik mij het meest specifiek bezighoud met de gezinsdynamiek. Ik leg snel verbanden tussen de verschillende behoeften binnen het gezin en speel daar direct op in.

Ook jij kunt kiezen voor topsportbegeleiding

Meer rust in het topsportgezin.

Onderscheid de kwaliteit van de kwantiteit en ervaar wat dit voor je kind en gezin betekent.

Krijg meer inzicht in wat jouw topsportende kind van je nodig heeft.

Ervaringen van mijn klanten

Ik weet niet meer precies wat mijn verwachtingen waren. En of ik eigenlijk wel hele concrete verwachtingen had. Ik hoopte dat je ons misschien wel de sleutel zou kunnen geven om ons probleem op te lossen. In plaats daarvan gaf je ons inzicht in de dieper liggende oorzaken van het gedrag en de karaktertrekken van onze kinderen. En daarbij ook nog eens hoe wij met ons en hoe ik met mijn handelen daar invloed op heb, soms positief en soms negatief.

Vader

Met mijn 73 jaar was ik bij jouw vuurloop de oudste deelnemer. Ik was alleen nieuwsgierig, en was bij voorbaat overtuigd dat ik nooit over vuur zou lopen. Maar tijdens de voorbereiding kreeg ik zo een groot gevoel van samenhorigheid.
Of dat het uiteindelijk is geweest weet ik niet, maar ik heb vijf keer over het vuurpad gelopen, terwijl ik nogmaals had gezworen dat ik het nooit zou doen!
Het gevoel dat ik daarna had, kan ik niet in woorden uitdrukken.
Groetjes en dankjewel voor deze fantastische ervaring.

Marianne

Je bent bereid eerlijk te kijken naar wat je topsportgezin nu nodig heeft?
En wilt het maximale resultaat behalen?
Zet dan NU de stap naar een performance coachingstraject.

Wanneer je voelt dat een van onderstaande pakketten past bij wat jij nodig hebt en je bereid bent er 100% voor te gaan, neem dan contact met me op.

Een prachtig cadeau voor je topsportkind, je gezin en zeker ook voor jezelf.

Ben jij bereid eerlijk te kijken naar wat je topsportgezin nu nodig heeft?

Zet dan nu de eerste stap naar de mindset van een topsport-ouder

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat we kunnen starten?

We zien elkaar binnen 7 werkdagen nadat je contact hebt opgenomen. We bespreken hoe de situatie op dit moment is en waar je naar toe wilt.

Er is voor coaching geen verwijzing nodig van een arts en er is geen wachttijd.

Waar en wanneer vinden de gesprekken plaats?

De locatie en het tijdstip van de gesprekken plannen we samen. En is per situatie afhankelijk. We maken hierover samen afspraken.

De sportvereniging wil betalen, kan dat?

Jazeker. De factuur stuur ik dan naar de sportvereniging. Er gelden voor hen andere tarieven dan voor particulieren. Informeer hiernaar als je er meer over wilt weten.

Hoe wordt er met mijn gegevens omgegaan?

Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie daarover verwijs ik je naar mijn Privacy Statement op deze website.

Ervaringen van mijn klanten

Er werd echt naar mij geluisterd. En ik kreeg een spiegel terug. En benoemd werd wat er in de onder laag zit. Zodat het in mij landde en ik ernaar kon kijken.

Moeder

Onze zoon heeft het gevoel dat ie weer gehoord wordt en naar hem geluisterd word. Hij werd verkeerd begrepen maar dat lag niet (alleen) aan hem en dat is hem nu ook duidelijk en hij gaat daardoor weer met heel veel plezier naar school. Mede door de gesprekken met Esther gaat hij weer met veel plezier naar school.

Ouders

Je staat er niet alleen voor als topsportouder, ik help je graag.

En hoor graag jullie bijzondere verhaal.