Selecteer een pagina
Home » Blog » Performance coaching » Wat is jouw publieke identiteit?

Wat is jouw publieke identiteit?

door | 22 jun, 2021 | Performance coaching

Je bent geen beginnend ondernemer meer, stort je volledig op je bedrijf en verdient daar ook een prima boterham mee. En toch, krijg je steeds dezelfde soort vragen uit je omgeving:

  • Hoe gaat het met je bedrijfJE?
  • Lukt het wel om rond te komen?
  • Loopt het een beetje?

 

Herkenbaar?

Al meerdere keren zag ik hierover bijdragen van ondernemers voorbijkomen. Waarin ze aangeven dat ze deze vragen niet begrijpen, hen raken en zelfs met enige regelmaat zorgen voor irritatie richting de persoon die deze vragen stelt.

Maar wat een waardevolle informatie ligt hierin verscholen over JOU als ondernemer! Want de manier hoe jij jezelf ziet en ervaart als ondernemer, komt zeer waarschijnlijk niet overeen met hoe de buitenwereld je ziet of ervaart. Jouw publieke identiteit blijkt totaal anders dan je denkt. En als jij bereid bent dat te willen zien en er iets aan te willen doen, dan til je daarmee zowel jouw persoonlijke als zakelijke leven naar een volgend niveau.

Het beste moment om daarmee te starten? NU!

Wanneer jij je persoonlijke en/of zakelijke publieke identiteit wilt veranderen, stuur dan een mail naar esther@verborgenster.nl, bel of stuur een whatsapp bericht op telefoonnummer: 06 – 40883780

Over Esther

Door mijn eigen ervaringen heb ik geleerd wat uithoudingsvermogen en wilskracht is. Vanuit mijn enorme gedrevenheid en ambitie om mijn beste ondernemende leven te leiden deel ik mijn professionele vaardigheden met jou. Want ik houd van effectief resultaat en van op maat gemaakte aandacht voor briljante ondernemers zoals jij, die een uniek verschil willen maken.

Ik deel dan ook graag mijn professionele en persoonlijke ervaring met je. Die laat zich – gelukkig – niet zo gemakkelijk in een hokje stoppen. In tijden van zwaar weer herken je de echte ondernemers die hét verschil kunnen en willen maken.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin