MASTERCLASS

voor ouders van sporttalenten

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Kom lekker even uit de waan van de dag. Omring je met gelijkgestemde topsportouders, terwijl je aan jezelf werkt.

Online, twee uur training én coaching, richting meer overzicht binnen je topsportgezin.

Wel de lasten. Niet de lusten. Veel ouders met sporttalenten herkennen het.
Niet altijd de vrijheid, rust en ontspanning.
Wel de stress, het jagen, de druk en altijd aan moeten staan.

Om gek van te worden.

Ik trek je even uit die waan van de dag. En zorg er voor dat je weer dat gaat doen, wat ook echt verschil maakt.

Na deze twee uur:

  • – Leer je over de wereld van mogelijkheden en onmogelijkheden. En ga je zien wat de invloed is die jij daarop hebt.

– Ga jij zien op welke manier je jouw contexten creëert en hoe die van invloed zijn op jouw handelen als ouder en mens.

– Ga je naar huis met 1 of 2 inzichten die het verschil maken voor jou en/of jouw topsportgezin.

Dé perfecte kennismaking met Esther en Verborgen Ster Coaching

Maximaal 15 deelnemers

Leren met en van elkaar. En dat in combinatie met persoonlijke aandacht voor jouw vraagstukken. Dat is dan ook wat je van deze sessie mag verwachten; een niet al te grote groep, met veel diepgang. Waar je ook echt gehoord en gezien wordt.

Leerzaam én leuk

Geen saaie presentatie waar je twee uur naar zit te luisteren en er vervolgens niets mee te doen. Wel een combinatie van:

– Training
– Coaching
– Licht- en luchtigheid

Pitch vrij

Je kunt lekker ontspannen op komen dagen voor deze masterclass, zonder bang te hoeven zijn voor een “onweerstaanbaar” aanbod. Ik beloof dat er geen pitch komt aan het einde van de sessie.

Een kind in de topsport vraagt om een stabiel thuisfront. Waarin niet alleen het toptalent centraal staat, maar juist ook het welbevinden van de rest van het gezin. Want eerlijk is eerlijk. Met een topsporter in huis moet er nogal wat wijken. Elk gezinslid brengt op zijn eigen manier offers om de topsportambities mogelijk te maken.

Esther kwam voor ons op het juiste moment. Niet dat onze wereld zonder haar zou zijn gestopt met draaien, maar zonder haar handvatten waren we zeker aan het duizelen geraakt. Onze handballende dochter (14) werd immers gescout en stapte over naar een topclub (125 km verderop). We kregen daarnaast van zeer dichtbij te maken met ernstige ziekte, zakelijke uitdagingen en typische puberproblematiek bij beide kinderen. En dat alles midden in de coronacrisis.

Esther wist door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen steeds de vinger op de zere plek te leggen. Nooit om te oordelen, maar altijd om inzicht te geven in onze belemmerende en stimulerende overtuigingen. Esther leerde ons de regie te voelen, te pakken en te behouden. Zeer waardevolle inzichten voor elk mens. Als ouders én ondernemers zijn we er zeker door gegroeid.

Natasja van den Nieuwenhuizen

Dochter handbal

Heb je passie voor de sport van je kind? Ik denk het wel.
Ben je goed in wat je doet voor je topsportende kind? Waarschijnlijk ook wel.

Maar je bent er inmiddels wel achter…..

Alleen goed zijn in wat je doet en daar veel passie voor hebben, wil nog niet zeggen dat je je altijd lekker en happy voelt bij hoe het loopt tijdens het ontwikkeltraject van je topsportende kind, laat staan hoe het gaat binnen jullie gezin sinds je een kind hebt in de topsport.
Of dat je begrip krijgt van de wereld buiten de topsport.
Of dat je meer tijd aan de rest van je gezin kan besteden, zonder dat dit gevolgen heeft.

Met andere woorden…

Je leeft week in, week uit op de automatische piloot.

En vraagt je de nodige keren af of je het niet anders kan aanpakken.

Zeker als je kijkt naar alle uren die je er in steekt.

Voor wat het waard is; Je bent niet de enige!

En je bent gelukkig ook niet de enige die hier met succes wat aan heeft gedaan.

Weet je wat alle succesvolle topsportouders met elkaar gemeen hebben?
Ze creëerden de mindset van een topsport ouder. Basisprincipes die ze op orde hebben gemaakt, waardoor ze hun topsportende kind en gezin optimaler konden gaan begeleiden.

En nog belangrijker….

Hun leven werkt daardoor beter voor hen en hun gezin dan ooit!

Tijdens deze twee uur werken wij samen aan de belangrijkste basisprincipes waardoor het binnen jouw gezin beter gaat draaien dan ooit 🔥

Jouw gids in deze twee uur

Tijdens deze masterclass, brengt Esther Peijnenburg jou van A naar B.

Esther reikt je de tools aan, zodat je weer door kunt. Met een enorme drive en ambitie om mijn beste topsport-leven te leiden en mijn professionele vaardigheden met jou te delen. Want ik houd van sport en van aandacht op maat voor bevlogen ouders zoals jij, die een uniek verschil maken voor hun gezin.

Datum

Nieuwe datum volgt z.s.m.

Tijd

09.30u – 11.30u OF 19.00u – 21.00u

Investering

€47,- incl. btw

Locatie

Online achter je computer of tablet

MAAR WAT KRIJG IK NOU PRECIES?

– Twee uur lang training en coaching van Esther. Een combinatie van teaching, voorbeelden, korte opdrachten en coaching on the spot waar relevant.

– Een leuke meeting, nieuwe connecties. Nieuwe inzichten. Inspiratie. Heldere focus. Je weet na deze ochtend/avond precies wat je te doen staat

– 1 à 2 inzichten ga je er sowieso uithalen waar je mee verder kan.

Klinkt misschien weinig. Maar meer is niet nodig.

Is dit wel geschikt voor mij?
Als je verwacht dat deze ochtend/avond je een quick fix gaat geven dan kun je beter niet komen. Als je even uit de waan van de dag wilt om daarna met één of twee inzichten weer naar huis te gaan die het verschil maken, dan is dit jouw plek.
Wat voor mensen komen er eigenlijk?
Mensen die resoneren met mijn boodschap en manier van werken. Het zijn altijd ouders van sporttalenten in diverse sportdisciplines en met variatie in sportjaren. Maar ze hebben tenminste één ding gemeen…een talentvol kind in de sport.
Ik vind het eigenlijk wel een beetje spannend in een groep met onbekende mensen. Moet ik het dan wel doen?
Dit heeft letterlijk bijna iedereen. Je hoort er alleen niet vaak mensen over. Grote kans dat alle andere deelnemers dit ook zo ervaren. Daardoor is de spanning bij aanvang direct weg. Let maar op.
Ik wil er graag bij zijn. Maar helaas kan ik deze dag niet. Wanneer is de volgende editie?
Er worden steeds twee data gepland. Wil je graag meedoen op een andere datum? Stuur me dan even een mail naar: esther@verborgenster.nl. Dan zet ik je op de interesselijst en ben je als eerste op de hoogte van de volgende ronde.
Hoe lang moet mijn kind in de topsport zitten wil deze masterclass ook voor mij interessant zijn?

Deze masterclass is voor iedereen die te maken heeft met een kind in de topsport en bereid is radicaal eerlijk naar zichzelf te kijken. Dat is dus ongeacht of je je nu al lang of kort in deze wereld bevindt.

Leuk dat je erbij gaat zijn!

Het werkt heel simpel…

Via de button hieronder kun je jouw plek claimen. Na aanmelding is 1 van de slechts 15 plekken van jou. Je hoeft dan alleen nog maar de datum in je agenda te zetten en te wachten op instructies van mijn kant.

*Kun je niet op de datum, maar wil je wel graag op een ander moment deelnemen? Mail naar esther@verborgenster.nl. Je komt dan op de interesselijst.